Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon fontos lenne kérlek segítsetek képet csatoltam!

Főoldal » Középiskola » Fizika
340
A képen látható feladatot kéne megoldani
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Nagyon fontos lenne!!
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
m₁=240kg⇒F₁=2400N
k₁=0,6m
F₂=?
k₂=2,4m
F₁·k₁=F₂·k₂⇒F₂=F₁·k₁/k₂=2400·0,6/2,4=600N
0