Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fontos!!

Főoldal » Középiskola » Fizika
326
A képen látható feladat megoldására lenne szükségem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
A gránit tömege m=ró*V=2500*0,5=1250kg⇒súlya G=12500N
W=G·h=12500·20=250000J=250kJ
1