Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Munka

Főoldal » Általános iskola » Fizika
334
Egy daru 24 kj munkát végez a vasgerenda 8m magasra emelése közben .mekkora a vasgerenda súlya??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W=24kJ=24000J
h=8m
W=G·h⇒G=W/h=24000/8=3000N⇒( a tömege m=300kg)
0