Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Munka

Főoldal » Általános iskola » Fizika
402
A trolibusz indulás után 36000N erőt fejt ki 200m hosszú úton .mekkora munkát végez eközbe a motor ???
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
F = 36 000 N
s = 200 m
---------------
W = F · s
W = 36 000 N · 200 m
W = 7 200 000 J = 7,2 MJ
0