Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
486
Segítsetek a háziban!Csatolom a kérdést.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

4
Mg+O
Al3 (alsó harmas) +O2
S+O2
Na+Cl
0

2Mg + O2 = 2MgO
2Al + 1,5O2 = Al2O3
CO2 + C = 2CO
Fe + 1,5Cl2 = FeCl3
S + O2 = SO2
2Na + Cl2 = 2NaCl
0

2Mg+O2 :2MgO
4Al+3O2: 2Al2O3
CO2+C: 2CO
2Fe+3Cl2: 2FeCl3
S+O2: SO2
Na+Cl2: 2Na Cl2

Ezek tuti, hogy jók!
0

Csatoltam képet.
2