Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S. matematika lineáris függvények!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
345
9:30ig kell leadnom sürgős! Ábrázolni nem kell!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
S.o.s.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. MI a k(x) szabálya?????????????????
Az egyenlőség utáni szabály x-e helyére kell a felette lévő számot beírni és kiszámolni az értéket. OK? Ha lesz időd, nézd majd meg. Segíteni fog! https://www.youtube.com/watch?v=rM-BVsfIvVI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=7
Módosítva: 6 éve
0