Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

[email protected]

Főoldal » Általános iskola » Fizika
375
Mekkora hőre van szükség 10 kg vas 20 Celsius fokról 500°C-ra való felmelegítésére?
Cvas=450J/kg°C
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Q=450·10·480=2160000J=2160kJ=2,16MJ
0