Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
Segítene valaki??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
300/25
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

25. feladat
1. 64-9=55 hiányzik
2. 64-9=55 hiányzik
3. 64-10=54 hiányzik
4. 64-12=52 hiányzik
a,
12/64=3/16=3:16
Így az A a jó
b,
Az elsőnek ilyen így a B
c,
15-re van szükség




-1