Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
480
Segítene valaki?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
299/22,23
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
22.feladat: 5db=30%
? = 70%
5*70/30 =11,66666~12
a / az a törtvonal lenne. A megoldás tehát a 12.
23.feladat: D
0