Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

ALGEBRA

Főoldal » Középiskola » Matematika
344
A képen bekarikázott feladatokban szeretnék segítséget kérni.
Köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

b,
x²+4x+4+3(x²+2x+1)=x²+4x+4+3x²+6x+3=4x²+10x+7
e,
a²-2a+1-3(a²+2a+1)-5(a²-1)=a²-2a+1-3a²-6a-3-5a²+5=-7a²-8a+3
-1