Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek S.O.S

Főoldal » Középiskola » Matematika
544
sinL=a/c=10/26=0,3846 Az lenne a kérdésem, hogy kell ezt beírni a számológépbe, hogy megkapjam a 0,3846-ot?
Már próbaltam úgy, hogy sin(10:26)=nem jó eredmény. Ezt a feladatot órán írtuk, de még mindig nem tudom használni a számológépet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
10/26 egyenlő 0,3846-tal, valószínűleg el lett írva.
0