Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
375
Sziasztok! Valaki tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
298/20,21
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
20)
a)
r=15%
b=20%
k=30%
á=35%
b)
12 X 0,65=7,8∼ 8
A: 8 millió
állattenyésztés: 35%+65%=10%


21)
a)
C: 3/5 részét
összterület: 20 rész
6+2+5+7=20
20 : 6= 3,33 ∼ 3 (összterület osztva az oszlop számával)
20 : 4= 5 (összterület osztva a oszlopok számával)
3/5
b)
munkabér=>az oszlop száma osztva az összterülettel
munkabér=> 7 : 20 = 0,35 =>35%
Módosítva: 6 éve
0