Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1110
Az első húsz pozitív egész szám közül választunk egyet. Mennyi a valószínűsége, hogy a szám,
a, osztható kettővel,
b, osztható hárommal,
c, primszám,
d, négyzetszám?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
10/20=1/2 a valószínűsége
b,
6/20=3/10 a valószínűsége
c,
8/20=2/5 a valószínűsége
d,
4/20=1/5 a valószínűsége
0