Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valakii,matek házi???

Főoldal » Általános iskola » Matematika
397
Valaki megtudná csinálni a matekot???
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, Matematika, sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
3/4 · 2/3 = 1/2
négyszer nagyobb

2x-77>93
2x > 170
x > 85
0

09
(3/4)×(2/3)=(6/12)=1/2
04
4-szer nagyobb
05
2x-77>93
2x>170
x>85
Kétjegyű jó szám:
85<x<100
Így 14 ilyen kétjegyű szám van
-1