Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
386
Mekkora hőre van szükség 10 kg vas 20 °C-ról 500 °C-ra való felmelegítésére? (cvas= 450 J/kg.°C)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
·Q=cvas·m·ΔT=450·10·480=2160000J=2160kJ
0