Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mozgásos feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
325
Segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Mintha ezt már megcsináltam volna valakinek...

Az átlagsebességhez kell az összes út elosztva az összes idővel

1.rész:
5 métert tesz meg 1 sec alatt
akkor 9000 métert mennyi idő alatt? 9000/5 = 1800 sec = 30 min = 0,5 h

2 rész
1, 5 óra és 37 km
minden megvan

3.rész:

2óra

út = sebesség szer idő = 2 szer 15 = 30 km

utakat össze kell adni
időket össze kell adni

osztani
0