Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számtani sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
510
Egy számtani sorozatban a1 = -2 és a6 = 28. Írja fel a sorozat huszadik elemét!
első eleme, a1 =
huszadik eleme, a20 =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Számtani sorozat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0