Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Azonossàg,ellentmondàs,egyenletek megoldàsa

Főoldal » Általános iskola » Matematika
474
10(2x-3)+5=15+20(X+1)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
10(2x-3)+5=15+20(x+1) /zb.
20x-30+5=15+20x+20 /öv.
20x-25=35+20x /-20x
-25=35
ellentmondás; az igazsághalmaza az alaphalmaz egyik elemére sem teljesül.
0