Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Azonossàg,ellentmondàs,egyenletek megoldàsa

Főoldal » Általános iskola » Matematika
838
6(2+X)=36(x-5)+39
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem
6(2+X)=36(x-5)+39
12+6x=36x-180+39
12=30x-141
30x=153
x=5,1
Ellenőrzés:
42,6=3,6+39
42,6=42,6
Módosítva: 6 éve
1

Lili! Ez az egyenlet nem azonosság!
Pontosan egy db megoldása van!
Módosítva: 6 éve
0