Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
349
Ha tudna valaki segiteni ebben a feladatban :
1/20=(20 · k – 3) / 0,18
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
0,05=20k-3/0,18 /×0,18
0,009=20k-3 /+3
3,009=20k /÷20
k=0,15045
1