Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra gyakorlás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
360
Csatolok képet! Nagyon fontos! Kérlek segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Készitem

1; 3,2c×5d=16cd
7a×5b=35ab
4x2y×x=4x3y
6xy×7xy=42x2y2
10a×10a=100a2
5a×7ab=35a2b
1/32/5b=2/15ab
0,3x×0,6y²=0,18xy²

2; 8x-6y-7x+10y=x+4y
a-7b-2a+8b=-a+b
12xy-6x-7xy-10x=-16x+2xy
1,2xy²-0,2xy+0,8xy²-0,8yx=xy+2xy²
18x-30x-50x+100x=38x
7x²y-6xy+5yx²+6yx=12x²y
0,6cd+5,2d-3/5cd-51/5d=0
-a-b-a-b-b-a=-3a-3b
Módosítva: 6 éve
1

1; 3,2c×5d=16cd
7a×5b=35ab
4x2y×x=4x3y
6xy×7xy=42x2y2
10a×10a=100a2
5a×7ab=35a2b
1/32/5b=2/15ab
0,3x×0,6y²=0,18xy²

2; 8x-6y-7x+10y=x+4y
a-7b-2a+8b=-a+b
12xy-6x-7xy-10x=-16x+2xy
1,2xy²-0,2xy+0,8xy²-0,8yx=xy+2xy²
18x-30x-50x+100x=38x
7x²y-6xy+5yx²+6yx=12x²y
0,6cd+5,2d-3/5cd-51/5d=0
-a-b-a-b-b-a=-3a-3b
1