Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Statisztika

Főoldal » Középiskola » Matematika
3919
A kézilabda edzéseken 16 tanuló vesz részt, átlagmagasságuk 172 cm. Mennyi magasságaik összege?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Mivel az átlag az összeg/darab
172 = összeg/16
összeg = 2752
2

2752
Ugye az átlagot úgy számolod ki hogy összeadod a 16 számot aztán 16-al elosztod, így jött ki a 172cm, csak visszakell szorozni 16-al és kijön a 16 fiú magasságának összege.
1

16x172=2752
0