Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Toricelli kísérlete

Főoldal » Középiskola » Fizika
371
A képet csatoltam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
p=ró*g*h=13600kg/m³·9,81m/s²·0,76m=101396,16N/m²101396,16Pa
ezt az értéket szokás megadni kerekítve úgy, hogy 10⁵Pa, ami a normál légnyomásnak felel meg
0