Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Megköszönném, ha valaki segítene! Az elektronszerkezet nem megy

Főoldal » Általános iskola » Kémia
508
Keresd meg a neten a Ca, Al, As és a S rendszámait és a válaszban írd le mindegyiknek az elektronszerkezetét. (példa O Z =8 k2, l6) 
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Ca
Z=20
K 2, L 8, M 8, N 2

Al
Z=13
K 2, L 8, M 3

As
Z=33
K 2, L 8, M 18, N 5

S
Z=16
K 2, L 8, M 6
2