Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA MEGOLDÁSA SEGÍTSÉG!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
340
Csatoltam képet köszönöm előre is aki segít!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
7.osztály matematika
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Háromszög:
T=a*m/2=6*4/2=12 egység
T=a*m/2=4*4/2=8 egység
Deltoid:
T=e*f/2=4*6/2=12 egység
Paralelogramma:
T=a*m=6*4=24 egység

2<1=3<4
1