Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK HELP

Főoldal » Középiskola » Matematika
392
Milyen valós számok teszik igazzá a következő egyenletet? (ügyelj rá, hogy minden megoldást megtalálj!)
2·sin2 α = 1

Milyen valós számok teszik igazzá a következő egyenletet?
(ügyelj rá, hogy minden megoldást megtalálj!)
sin2 x + cos x = 1


Milyen valós számok teszik igazzá a következő egyenletet? (ügyelj rá, hogy minden megoldást megtalálj!)
tan x + cot x = 2

Bármelyik megoldása nagyon segítene és előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, függvények
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet. Az egy megmaradót rakd ki újra. Ha úgy gondolod, hogy segítettem, akkor jelöld megoldásnak a válaszomat. Üdv,
Módosítva: 6 éve
1