Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Aki elküdi annak megköszönöm

Főoldal » Általános iskola » Matematika
312
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
a) Felszín: 350cm2
Térfogat: 375cm3
b)Térfogat: 93,6cm3
Felszín: 165,6 cm2
A többin még dolgozom..
ui.: remélem jól számoltam
0

Nekem ezek jöttek ki:
Az utolsó rossz, mert 8al számoltam itt a jó:
Trombusz=90cm²
V=1350cm³
A=780cm²
Módosítva: 6 éve
0