Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Felszin térfogat

Főoldal » Középiskola » Matematika
387
egy téglatest alakú doboz éleinek hossza 3cm, 45mm, 1dm, mekkora papir kell a beboritásához? és mekkora a belső térfogata?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3 cm
4,5 cm
10 cm
A=2*(3*4,5+4,5*10+3*10)=2*88,5=177 cm2
V=a*b*c=3*4,5*10=135 cm3
Módosítva: 6 éve
0