Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud matekházifeladatban segíteni?SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
363
Csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
K: 4 ó
É: 6 ó
-----------
együtt =( 4+6)/2= 5

1.= 40
2.= 48
3.= 60
___________
(40+48+60)/3= 148/3= 49,3

1