Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szisztok. A metekban kéne egy kis segítség.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
549
Mekkora a hasáb felszíne és térfogata?
a: K alaplap=14cm,T alaplap= 12cm2, m=21cm?
b: K alaplap= 55cm, T alaplap=198cm2, m=21cm?

a: A=? V=?
b: A=? V=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A= T alaplap * M
V= 2*T alaplap + Tp
-1