Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok, nem tudom a képletet, így elakadtam...

Főoldal » Középiskola » Fizika
534
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
A képlet, amit keresel, a
φ=B*A=μ*N*I*A/l (ahol μ=4π*10-2 Tm/A, A pedig r2π)
-> N=φ*l/(μ*I*A)=~1376 menet
Módosítva: 9 éve
1