Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
412
Mekkora az oxónium-koncentráció az alábbi pH-jú oldatokban?
pH=3; pH=2; pH=12; pH=11
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
pH = 3
- lg [H+] = 3
lg [H+] = -3
[H+] = 10-3 mol/dm³

A többi ugyanez pepitában.
2