Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek felszín számolás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
340
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az első kép hibás az egyenlet bal oldalán 40dm3 van.Így:
40=8•5•x
40=40x
1dm=x
1dm=10 cm. Igy a vegeredmeny is valtozik: 30cm+6cm+10cm=46cm
Módosítva: 6 éve
0