Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek felszín számolás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
389
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A)

M= 15 cm
a= 5 cm
_____________________________

A: Talap · 2 + Tpalást = 2 · 25 cm² + 300 cm²= 350 cm²
V: Talap · M = 25 cm² · 15 cm= 175 cm³

Talap= a · a = 5 · 5= 25 cm²
Tpalást= Kalap · M= 20 cm · 15= 300 cm ²
0