Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A hasáb a témája

Főoldal » Általános iskola » Matematika
444
1. téglatest hálója, felszíne, térfogata, élei: 3 cm, 4 cm, 5 cm

2. téglatest felszíne, térfogata, élei: 10 cm, 8 cm, 6 cm

3. kocka éle 7 cm, felszíne, térfogata

4. kocka éle 8,3 cm, felszíne, térfogata
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
hasáb
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1, Hálóját képben most sajnos nem tudom csatolni, de itt a többi:
V=60cm3
A=94cm2
2,
V=480cm3
A=376cm2
3,
V=343cm3
A=294cm2
4,
V=571,79cm3
A=413,34cm2

Remélem Tudtam segíteni. :)
Módosítva: 6 éve
0