Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tükrözzük az A(3;1) B(-2;5) valamint a C(-4;-2) pontok által meghatározott háromszöget az

Főoldal » Középiskola » Matematika
797
a., x tengelyre
b., y tengelyre
Írjuk fel a tükörkép csúcsainak koordinátáit.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ez kedvenc!
A,
A = 3,-1
B = -2,-5
C = -4,2
B,
A = -3,1
B = 2,5
C = 4,-2
0