Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 7. osztály

Főoldal » Általános iskola » Fizika
380
Az lenne a kérdésem hogy egy traktor 2500 N erővel húzza az ekét. Milyen hosszú úton végzett 500 kJ munkát?
Bukásra állok fizikából de buta is vagyok hozzá így a ti segítségeteket kérném! S.O.S
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W=F·s

500 kJ = 2500 N · s
kJ átváltva Joule-ba hogy métert kapjunk.
500000 J = 2500 N * s
s = 200 m
0