Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalék számitás

Főoldal » Középiskola » Matematika
740
Egy autó ára 20%-os áremelés után 2.250.000 Ft, mennyi volt az áremelés előtt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
120 % --> 2.250.000 Ft
100 % --> X
__________________________________

X= 2.250.000 Ft · 100/120 = 22.500.000/12 = 1.875.000
0