Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges EGYENLET

Főoldal » Általános iskola » Matematika
367
A hármast nézzétek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem! Ha van kedved és időd a youtube csatornámon egy 8 perces videóban magyarázom az ilyen feladatokat.
https://www.youtube.com/watch?v=A0OmSaoM77Y&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=3
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
0