Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek szöveges egyenlet SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
337
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem! Ha van kedved és időd a youtube csatornámon egy 8 perces videóban magyarázom az ilyen feladatokat.
https://www.youtube.com/watch?v=A0OmSaoM77Y&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=3
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet. Kérlek jelöld megoldásnak a válaszomat. Köszi!
Módosítva: 6 éve
0