Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számtani sorozatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
409
. A sorozatokban a szomszédos tagok különbsége megegyezik. Írja be a hiányzó tagokat és határozza meg a
sorozatok összegét! (6 pont)
a) _____ _____ _186_ _205_ _____ _____
b) _____ _____ _186_ _____ _204_ _____
c) _____ _186_ _____ _____ _____ _202_
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Számtani sorozatok
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) 148-167-186-205-224-243 =1173
b) 168-177-186-195-204-213 =1143
c) 182-186-190-194-198-202 =1152

Remélem segítettem! :)
0