Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki Segítsen!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
395

4. Citromsav, konyhasó és szódabikarbóna vizes oldatát tartalmazza 3 kémcső. Vöröskáposztalé segítségével, hogyan azonosítanád az anyagokat?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Citromsav = savas kémhatás
Konyhasó = semleges kémhatás
Szódabikarbóna = lúgos kémhatás

Ha savas = piros színű
Ha lúgos = zöld színű
Ha semleges = kék színű
0