Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Érettségi feladatok. Valaki tud segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
422
Annyit kért a tanár, hogy követhető és részletes legyen.
Aki segít annak előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Pont ezeket a feladatokat magyarázom a videóimban.
1. feladat
https://www.youtube.com/watch?v=OUssNf-IZGo&list=PLwXxAxAEOlGhUXe5X56Q0AZ6jJqjKBn86&index=2
elején
3,. feladat
https://www.youtube.com/watch?v=OUssNf-IZGo&list=PLwXxAxAEOlGhUXe5X56Q0AZ6jJqjKBn86&index=2
a 6, perc után
4. feladat
https://www.youtube.com/watch?v=cPEEd3rYz4Q&list=PLwXxAxAEOlGhUXe5X56Q0AZ6jJqjKBn86
2 perc 11 másodprrctől
5. feladat
https://www.youtube.com/watch?v=cPEEd3rYz4Q&list=PLwXxAxAEOlGhUXe5X56Q0AZ6jJqjKBn86
9 perc 11 másodperc
7. feladat
https://www.youtube.com/watch?v=4wOvr2kl0JI&list=PLwXxAxAEOlGhUXe5X56Q0AZ6jJqjKBn86&index=6
a videóm első feladata
8. feladat
ps://www.youtube.com/watch?v=4wOvr2kl0JI&list=PLwXxAxAEOlGhUXe5X56Q0AZ6jJqjKBn86&index=6
1 perc 19 másodperctól
9, feladat
https://www.youtube.com/watch?v=4wOvr2kl0JI&list=PLwXxAxAEOlGhUXe5X56Q0AZ6jJqjKBn86&index=6
2 perctől
10. feladat
https://www.youtube.com/watch?v=4wOvr2kl0JI&list=PLwXxAxAEOlGhUXe5X56Q0AZ6jJqjKBn86&index=6
9 perc 9 másodperctől.
Mivel a feladatokat részletesem elmagyarázom, jelöld válaszomat megoldásnak.
A feladatok utolsó diáját képmetszővel kivágod és kész is vagy.
Módosítva: 6 éve
0