Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikai feladatok

Főoldal » Középiskola » Fizika
523
Ezekre a feladatokra lenne szükségem
Elore is köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
A kettesben az (a)(d)és a (b)(c) megegyezik
Az a nal minden a sebessegmegaz erő és a gyorsulás mértéke is nő
A masik kettonel pont forditva
1

A masik
a=Vmax/t
Wgy=m/2*Vnégyzet
Wgy=40N
m/2=4kg
40N =4*Vnégyzet
10N=Vnégyzet
10négyze=3,162 ennyi az a=gyorsulás
0