Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
331
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

Fanyűvőtöl:
1 m³=15000 Ft
Favágó társaságtól:
1 m³=16000 Ft
a,
így Fanyűvő cég árulta olcsóbban
b,
Összesen fizettek: 96000 Ft-ot
Összesen: 6,25 m³ volt
96000/6,25=15360 Ft az átlaga
-1