Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek felszín számolás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
331
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

Téglatest felszíne:
A=2(ab+ac+bc)=2(70,2+24,18+27,9)=244,56 cm² a felszíne
Térfogata:
V=abc=217,62 cm³

Rombusz alapú hasáb
Az alapterület: (7×10)/2=35 cm²
A palást területe: 4×(13×15)=780 cm²
A=2T+P=70+780=850 cm²
V=(T×m)=(35×15)=525 cm³
-1