Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
734
Három szám átlaga 2010. Mennyi a harmadik szám, ha az első kettő átlaga 2009?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

Három szám összege: 2010×3=6030
Első 2 szám összege: 2009×2=4018
Így a 3. szám: 6030-4018=2012
-1