Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A mérlegelv/összevonàssal, megoldással

Főoldal » Általános iskola » Matematika
664
Egy szám hatszorosàból 4-et kivonva ugyanazt kapjuk,mintha az ötszöröséhez 10-et hozzàadunk. Melyik ez a szàm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

6x-4=5x+10
x-4=10
x=14 ez a szám.
0