Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni mértanból nagyon rossz vagyok!Nem értem!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
321
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1, C
2, A
3, B
4, D

1. K= 2r·π= 6 cm·3,14= 18,84 cm
T= r²·π= 3²·3,14 = 9·3,14= 28,26 cm
0