Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
364
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

b,
78=3b
b=26
c,
2c-3=c+17
c-3=17
c=20
e,
75-2e=3e
75=5e
e=15
f,
4f+8=f-22
3f+8=-22
3f=-30
f=-10
h,
7h-20=3h
-20=-4h
h=5
i,
48-i=25-i
48=25
Ez nem igaz így nincs megoldása az egyenletnek.





-1